mandag, oktober 29, 2007

Høst


Hva er det egentlig med denne høsten da? Folka mine sier det pleier å være en fin tid, med høy, klar himmel og kald, skarp luft.
Men i år? Ikke tale om. Det er vått og klissete over alt. Bare en sjelden gang er jeg tørr på ryggen etter en luftetur, og folka mine lesser på seg varme og mer eller mindre regntette klær.

Da gjelder det å tenke positivt, nyte de små øyeblikkene så så si. For slike gylne øyeblikk finnes, med fargesprakende soloppganger, like fargesprakende solnedgenger, og enkelte dager og halvtimer at det ikke regner. Ut på tur, aldri sur!

Jeg har det bra, og er iallfall ikke sur! I dag er jeg og mams hjemme, hun har fri helt til i kveld kl. 22. Jippi! Vi skal ut i marka, og etterpå vanker det vel en liten dusj før vi skal til dyrlegene mine for en sjekk. Ja, jeg er jo frisk, men sånn for sikkerhets skyld blir jeg fulgt opp litt ekstra nå. Det er ikke så gøy å dra dit, men heldigvis har jeg blitt kjent med en liten hund som pleier å være med eieren sin på jobb, så det er egentlig ganske kult på venterommet...

Ha en strålende fin uke, alle sammen!

Klem fra Mia, mpp.

3 kommentarer:

  1. No e det no tilogmed SNØ! Ka du syns om den fantastiske oppfinnelsen snø? :)

    Gjekk det bra på legesjekken forrestn?

    SvarSlett
  2. Snø er gøy. Helt frisk! Legen er fornøyd, folka mine er kjempefornøyd og jeg er bare helt ellevill av glede. Spesiellt når jeg får springe fritt.
    Ha en fin dag !

    SvarSlett
  3. Dere har blitt utfordret, mer info i dagens innlegg her: http://chiliogkia.blogspot.com/

    SvarSlett

Koselige kommentarer