fredag, september 21, 2007

Merkedag!

I dag skal vi feire. Jeg er nå helt, helt frisk, sier dyrlegene mine. Iallfall er blodprøvene mine nå så normale som de kan få blitt, og da er det ingen grunn til å bruke medisinene lenger. Det betyr at jeg ikke trenger å ta blodprøve så ofte, og at jeg høyst sannsynligvis er F-R-I-S-K !! Jippi! Hurra! Her blir det kanskje en aldri så liten go´bitfest??

Livet er ellers herlig om dagen. Jeg er ute på luftetur mange ganger om dagen, og greier ellers å få meg med mams eller paps opp i marka rett som det er. Jeg vokser og trives, og har akkurat begynt å røyte noe alldeles forferdelig. Jeg er ikke´no glad i den støvsugeren, som durer både tidlig og seint her i huset...

På valpekurset er jeg den peneste, flinkeste og gladeste av alle. -Det sier iallfall paps, som heldigvis er lærevillig, han er jo den som må lære masse for at jeg skal ha det best mulig. Hver tirsdag etter kurset kommer han hjem med hjemmelekser, og masse beskjeder til de andre i huset. "Nå skal dere bare høre:..."

Det er bare én ting jeg ikke helt skjønner; Hvorfor i all verden er alle folk så værsyke her omkring? Det gjør da vel ikke noe om regnet plasker ned? Bare gøy med vann, vel? Kan ikke få nok av det, jeg....

Nå har jeg dessuten fått meg en sneisen refleksvest. Den er helt super når jeg er ute og lufter folka mine seint om kvelden og tildlig om morra´n.

God helg til alle.

Klem fra Mia - Glad hund!


Photobucket - Video and Image Hosting


6 kommentarer:

  1. Gratulere!!! Kjempeflott at du e frisk:) Ja det va jammen godt nytt må ej sei! Då ska oss vel herje på videre i hondeklubben mange gånga endå:) God helg:)

    SvarSlett
  2. Vi jubler for at du har blitt frisk!
    Håper bare at Chili blir bedre i foten nå sånn at vi kan herje villt :D

    SvarSlett
  3. Gratulerer med friskmeldingen!! Betyr det at du løper enda fortere nå? (Tror jeg gjemmer meg bak Tuca...)

    SvarSlett
  4. Hei!!
    Har lett lenge etter hundmed AIHA og nå fant jeg en!
    Mamma har en hund som har denne sykdommen.
    Og kanskje mammaen til valpen min også har det, men ikke ferdig utredet enda!
    Har lyst til å snakke mer med deg!
    Har du mail adr?
    Mvh
    Linda

    SvarSlett
  5. Hei Linda !
    Koselig å høre fra deg. Du kan kontakte oss på elserma@hotmail.com

    SvarSlett

Koselige kommentarer