fredag, august 10, 2007

Gøy på Skaret


Bilde174, GODE VENNER
Originally uploaded by elsbar
Vi er altså sammen på skaret mandager og torsdager for å snakke om viktige ting. På bildet går "praten" om ting som skjer i samfunnet idag.
En av de kloke hundene hadde en lengre betraktning om børsfallet, og hva det kommer til å bety for priser på hundemat. Vi ble delvis enige om å gi våre foresatte aksje-kurs til neste møte
Min venn Lucas, på bildet forteller om en dramatisk økning i biltrafikken, og har forslag til løsning på miljø-krisen. Det er godt vi forstår hverandre.
Ja, og så lekte vi litt vilt med hverandre. Det er jo forventet når vi kommer sammen. Jeg bet meg selv i tungen, for at det skulle se litt dramatisk ut. Jeg håper du har fått det ut av pelsen din, Tuca.

3 kommentarer:

  1. Hei! Ja no he ej fått blodet ut av pelsen, men so sprange ej avgårde og rulla mej i en DIGER haug med nyslått gras - so då vart ej faktisk grønn! UTRULIG KULT! hehe.. det kan anbefalast:)

    SvarSlett
  2. Det vart dessverre ingen bilde, men sumaren e endå lang - og graset bli vel slått nokken gånga te. So oss må få til et grønske bilde om ikkje so lenge:)

    SvarSlett

Koselige kommentarer