søndag, juli 15, 2007

Flott besøk!

Hei!
I går hadde jeg storfint besøk, kan dere tro! Det var min vakre mamma, min mormor og lille Emmy som kom på visitt sammen med min første matmor og matfar!
De var nok kjempespente på å se meg, og ble visst litt lei seg da jeg var trøtt, og ikke viste særlig tegn til å kjenne de igjen. -De var visst ikke så fornøyd med meg at det gjorde noe, nei!
-Ikke var jeg så sosial jeg skulle, og ikke var jeg så modig som jeg skulle. -Ikke bruker folka mine det rette halsbåndet på meg når vi går på tur, jeg flasser og er for feit! I det hele tatt; vi er visst en litt mislykka gjeng her i huset, men det vet vi jo fra før... ;-)
Men de syntes visst at jeg er veldig pen, og det er jo noe å ta med seg, iallfall.

Best av alt var at jeg fikk være litt sammen med mamma, mormor og den andre valpen;det var spennende! -Det er nå noe spesielt med nærmeste slekta, da!
De hadde bare "halvparten" så masse pels som meg, og er utrolig flotte, alle tre.
-Håper jeg kan bli like harmonisk og flink når jeg bare blir frisk, og disse folka mine får lært seg ornt´li hundeskikk!

Huffameg. En stund hadde jeg nesten behov for å holde for øra.
De snakket nemlig om at jeg har vært så syk at jeg holdt på å dø, de gamle og de nye folka mine. Jeg blir jo stadig litt bedre, men jeg bruker fortsatt masse medisin, og er veldig opp og ned i form. Den sykdommen er skummel, det er iallfall sikkert! Jeg har noe som heter autoimmun hemolytisk anemi, og blir behandlet med en medisin som heter prednisolon.
Hvorfor jeg fikk denne sykdommen, vet vi ikke. Det er faktisk noe alle folka mine (og vetrinærene) grubler seg nesten fordervet på, uten å bli noe klokere!
Nei, det er jammen ikke lett å forstå, og godta dette med sykdommen. -De er jo så glade i meg, alle sammen!

Det var kjempekjekt med besøk, uansett! Jeg og matmor skulle bare ønske jeg kunne ha vært mer blid, glad og opplagt når de kom, men sånn ble det altså ikke . :-(

Mia-klem til alle!

4 kommentarer:

  1. Om du e trøtt, feit og flassa, so e du no uansett en herlig hond:) Og det e no det viktigaste.. Forøvrig e det per dags dato ingen som he overlevd livet, so an fær heller glede sej over dei dagane an fær her på jorda:) God bedring videre, so sjåast vi sikkert på Skaret!

    SvarSlett
  2. Hei Sindre og Tuca!
    Så kjekt at du følger med på sida mi! Og din livsfilosofi kan ikke bestrides, det er nå helt sikkert. Takk skal du ha!!
    Håper vi møtes på Skaret igjen om ikke lenge,ja.

    SvarSlett
  3. Heldigvis er det flere som forstår seg på hund, og som kan ha et mer nøyansert grunnlag for å mene noe om Mia.

    SvarSlett
  4. Hei, vi har en dachs gutt, akkurat fyldt 1 år som idag fikk påvist anemi. Vi er kjempe lei og og redde. Han er i bedre form idag enn i går og Vi startet på kortison sprøyte idag og skal begynne på første tablett i morgen. Veterinæren sier hun tror det er Imha. Er hunden deres blitt frisk eller går den fremdeles på medisin? På forhånd takk for svar. Vh Marianne

    SvarSlett

Koselige kommentarer